Spróbuj Molina Chai w pobliskiej kawiarni! - Gdzie możesz spróbować Molina Chai?

Search

Potrzebujesz pomocy? info@molinachai.pl
Potrzebujesz pomocy? info@molinachai.pl

Najbardziej zrównoważona
substancja słodząca

Pozyskiwany w ciągu całego roku przez rolników, którzy wykorzystują każdą część drzewa kokosowego!

Zrównoważony

Wytwarzane jest o 75% więcej cukru kokosowego na akr ( ~0,4047 hektara) niż cukru białego, bez wyczerpywania zasobów gleby

Długość życia

Nacięte drzewo kokosowe może produkować sok przez kolejne 20 lat

Aminokwasy

16 z 20 aminokwasów. Najwyższa zawartość glutaminy zapewniającej korzyści zdrowotne dla układu odpornościowego, nerwowego i układu pokarmowego

“Nektar kokosowy jest sposobem na rozwiązanie ubóstwa na świecie, a także antidotum przeciwko cierpieniu!”

~ Ghandi

Cukier z kwiatów kokosa
Historia miłości

Wpływ nektaru kokosowego na organizm!

Cukier z kwiatów kokosa to zdrowa alternatywa

  • Przeciwlękowy/ przeciwdepresyjny
  • Bezpieczny dla prawidłowej pracy serca
  • Wspomaga walkę z nadwagą
  • Reguluje metabolizm tłuszczów
  • Odpowiedni dla osób starających się o dziecko

Indeks Glikemiczny (IG)

Poziom cukru we krwi

Miara poziomu cukru we krwi wzrasta w wyniku spożycia węglowodanów.

  • Nektar kokosowy: 34
  • Agawa: 42
  • Daktyle: 42
  • Miód: 61
  • Cukier biały: 70

Skład cukrów

  • Nektar kokosowy: Sacharoza 80% | Fruktoza 10% | Glukoza 10%
  • Syrop kukurydziany: Fruktoza 55% | Glukoza 42%
  • Agawa: Fruktoza 90% | Glukoza 10%

Elektrolity w 100g cukru kokosowego

  • Nektar kokosowy: Magnez 29mg | Chlorek 470mg | Potas 1030mg
  • Agawa: Magnez 1 mg | Chlorek N/A | Potas 1 mg
  • Miód: Magnez 1 mg | Chlorek N/A | Potas 52 mg
  • Cukier biały: Magnez 2 mg | Chlorek 10mg | Potas 2,5 mg

Historia cukru kokosowego!

Odkryj, jak powstaje cukier

  • Cukier jest ekologiczny
  • Bez dodatku chemii
  • Proces jest tradycyjny
  • Najbardziej zrównoważony cukier na świecie

ZAREJESTRUJ SIĘ JAKO PARTNER B2B

Back to Top
Product has been added to your cart